Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013



Η αδικία του ασφαλιστικού στρατιωτικών στη Βουλή



Κατατέθηκε και  νέα ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σχετικά με την αποκατάσταση της αδικίας του ασφαλιστικού, που έχουν υποστεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που κατατάχτηκαν από 1-7-1990 έως 31-12-1992.

Αυτή τη φορά ο ερωτών, είναι ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κύριος Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης. Είναι ο πέμπτος στη σειρά βουλευτής μετά τον κ. Κοραντή Ιωάννη του ΛΑ.Ο.Σ.,τον κ. Σκρέκα Κωνσταντίνο της Ν.Δ. και τους κ. Γιάννη Δημαρά και  Γαβριήλ Αβραμίδη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που είχαν φέρει το θέμα στο Κοινοβούλιο υποβάλλοντας με αναφορές τους, σχετικά έγγραφα του Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ.

Με τη τελευταία ερώτηση που κατατέθηκε, αναλύεται πλήρως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί  στο ασφαλιστικό των Στρατιωτικών καταταγέντων κατά τα έτη 1990-92 , γίνεται ιδιαίτερη επισήμανση  στα εμπλεκόμενα υπουργεία τα οποία προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους, ρίχνοντας τες το ένα στο άλλο και για πρώτη φορά προτείνεται ως λύση, η εξαγορά του πρόσθετου χρόνου υπηρεσίας που επέβαλε ο Ν.3865/2010. Ακολουθεί η ερώτηση, με την ευχή να λάβει ως απάντηση από τα Υπουργεία την οριστική επίλυση του προβλήματος. Τελικά για αυτά που ζητάει ο Έλληνας Στρατιωτικός, πάντα υπάρχουν λύσεις απλές και αυτές ήδη, έχουν προταθεί.  Διαβάστε το ερώτημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.