Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

 

sysmedΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

        Σε μας έπεσε ο κλήρος να ηγηθούμε στον σκληρό αγώνα για το δικαιωμά μας να ιδρύσουμε σωματείο στην περιφέρεια της Ηπείρου.Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουμε απο μια νοοτροπεία αιώνων που θέλει τον στρατιωτικό άβουλο και φοβισμένο όσον αφορα στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του. Το ξέρω ότι σε όλους μας έχει περάσει απο το μυαλό οτι υπάρχει περίπτωση να μας κακοχαρακτηρίσουν οι προιστάμενοί μας αν ασχοληθούμε με το συνδικαλισμό , ή να υποστούμε κυρώσεις, ή ακόμα χειρότερα να τιμωρηθούμε με μετάθεση και να ταλαιπωρήσουμε τους εαυτούς μας και περισσότερο τις οικογένειές μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τίποτα απο αυτά δεν ισχύει και ξέρετε γιατι; Γιατί αυτοί που θεωρητικά θα μας  "τιμωρήσουν" είναι συναδελφοί μας, και μάλιστα με περισσότερα χρόνια απο εμάς, άρα ξέρουν καλύτερα απο εμάς τις δυσκολίες του επαγγέλματός μας. Αυτοί θέλουν περισσότερο απο εμάς να επιτύχουμε τους σκοπούς μας. Επιδιώξεις όπως : οχι άλλη μοίωση στους μισθούς μας, μέριμνα για την(τον) σύζυγο και τα παιδιά μας, τέλος του μαρτυρίου των μεταθέσεων μετά απο κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, εφαρμογή του 8ώρου -40ώρου και στο επαγγελμά μας, εξασφάλιση κατοικίας για όλα τα στελέχη κτλπ δεν βρίσκουν κανένα αντίθετο.

Αρα ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ πρέπει να κάνουμε πέρα τους φόβους μας και τους ενδιασμους μας και να δώσουμε όλοι το παρών στη συμμετοχή για την κατάθεση του καταστατικού μας , τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία. Το ωφείλουμε στους εαυτούς μας , στις (στους) συζύγους μας, και πάνω απ΄ολα στα παιδιά μας. 

ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ; 

AN OXI TΩΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ;

Είναι υποχρέωση μας οχι μόνο να συμμετέχουμε στην προσπάθεια , αλλά να φροντίσουμε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοί μας. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Γκαβαρδίνας Βασίλειος
         Ανθλγος (ΑΠΖ)
Συντονιστής Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.
τηλ 6945378986, *778986


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.